Primjena Micro Switcha

- Jan 17, 2019-

Mikro prekidač se uglavnom koristi u elektronskoj opremi kao što su plinske peći, mikrovalne pećnice, štednjaci za rižu, kompjuterski miševi, itd. Pored toga, mikro prekidači su integrisani u prskalice, vodovodne sisteme, industrijsku opremu i neke računare i periferne uređaje. Aerospace i automobilska industrija su takođe veoma zainteresovani za ovaj proizvod. Zrakoplovi, svemirske letjelice, tenkovi, okretnici i elektronski aktivatori parkirne kočnice su njihove glavne primjene.

 

Domaći i strani dobavljači koji se natječu za često korištenje mobilnih aplikacija na tržištu stimulirali su želju velikih dobavljača mikro-prekidača na tržište. I domaći dobavljači i strani giganti zaviruju u ovo veliko tržište.


subminiature micro switch


Huizhou Greetech Elektronika je profesionalni proizvođač mikro prekidača, posvećujući svim vrstama dizajna i proizvodnje prekidača. Mi smo u potrazi za mikro prekidač inovacija u susret zahtjevima novih elektroničkih proizvoda. Nastavićemo sa proizvodnjom najkvalitetnijih mikro prekidača.


Par:Novi Basic Micro prekidač Sljedeći:Mikro prekidač sa mikrotalasnom pećnicom