Primjena mikro prekidača u HVAC-u

- Sep 21, 2020-


Vlasnici kuća i upravitelji zgrada nadaju se da će njihovi sistemi za kontrolu temperature i HVAC kontrole uvijek raditi ispravno kako bi zgrada bila sigurna, udobna i energetski efikasna. Napokon, štrajkovi klima uređaja u vrućim ljetnim danima do 90 stepeni Fahrenheita nisu šala. Kako bi se zgrada održala hladnom ili grijanjem u bilo kojem okruženju, termostat bi trebao koristiti visokokvalitetne i dugovječne prekidače.


micro switch in HVAC

Za razliku od uobičajenog centralnog ventilatora i cijevnog sustava u američkim domovima, kotlovi na naftu i prirodni plin također se mogu koristiti za grijanje zgrada i domova. To se postiže cirkulacijom tople vode kroz cijevi i radijatore. U Europi je češća upotreba zidnih kotlova za zagrijavanje tople vode koja se zatim cirkulira podzemnim cijevima za grijanje zgrada. Regulator grijanja i hlađenja izravno se instalira na zidni kotao umjesto da koristi zasebni termostat. Za termostate, prekidač se obično koristi kao radno sučelje za upravljanje uređajem.

Budući da se HVAC oprema i kontroleri mogu nalaziti u pomoćnim prostorijama, podrumima i drugim prljavim okruženjima, prekidači koji se koriste u ovim proizvodima moraju izdržati teške uvjete okoline. Otpornost na koroziju ključna je stvar kako bi se održali pouzdani električni signali u prašnjavim ili vlažnim okruženjima. Za termostate i komercijalne unutrašnje kontrolere životni vijek je također važan faktor, jer životni vijek ovih proizvoda obično traje 10 godina.


basic micro switch

Bez obzira na potrebe vašeg termostata ili HVAC-a, Greetech ima proizvode s reputacijom izvrsnog kvaliteta i dugog vijeka trajanja, koji su idealni za ove zahtjevne primjene koje zahtijevaju neprekidan i neprekidan rad.

Kao veliki dobavljač usluga proizvodnje elektroničkih komponenata u Kini, Huizhou Greetech Electronics preuzeo je vodeću ulogu u industriji položio nacionalnu certifikaciju za visokotehnološka preduzeća. Profesionalni opseg poslovanja uključuje: precizni mikro prekidač, automobilski prekidač, vodootporni prekidač i razne precizne proizvode od metala i plastike. Dizajn, proizvodnja, prodaja i servis različitih serija proizvoda integrirani su kako bi se upotpunila ponuda na srednjim i vrhunskim tržištima.

Dobrodošli u posjet našoj web stranici kako biste saznali više o detaljima mikro prekidača:http://www.greetech.com/ilihttp://www.greetech.com/i pošaljite e-mail na:mark-song@greetech.com


Par:Analiza performansi mikro prekidača Sljedeći:Zašto se mikro prekidač naziva mikro prekidačem