Automobilski elektronski mikro prekidač

- Aug 24, 2020-


U automobilskim elektroničkim komponentama mikroprekidači nisu najskuplje komponente, ali igraju nezamjenjivu ulogu u elektroničkoj jedinici, tako da su kritični za uspjeh svih projekata.


subminature micro switch


Evo četiri glavne točke koje treba znati:


1. Signal se ne može pogrešno protumačiti. To znači da proizvođači automobila trebaju tražiti prekidače s jasnim mehaničkim položajima ili električnim signalima.


2.Elektronski sistem mora biti u mogućnosti da automatski otkriva kvarove. Stoga elektrificirani sustav ručke ili zaključavajuće pločice mora odabrati prekidač s dvostrukim izbacivanjem - omogućava mehaničkoj konstrukciji da provjeri je li određena linija labava ili lomljena - ili prekidač s diferencijalnom impedancijom.


3.U ISO 26262, pouzdanost je najvažnija. Proizvođači automobila trebali bi koristiti suvišne sklopke da bi poboljšali nadzor dva paralelna kruga, koji uglavnom trebaju bipolarne sklopke.


4.U današnjim automobilima GG-a 39, robustan dizajn je takođe važan, pa je predvidljivo starenje deo standarda. Inženjeri moraju shvatiti značaj izbora svake komponente prilikom dizajniranja elektroničke jedinice.


Automative Switch Control

Na osnovu ovih novih zahtjeva, Greetech može pružiti fleksibilna i visokokvalitetna rješenja za pomoć u dizajniranju elektroničkih jedinica. Tvrtka Huizhou Greetech Electronics Co, doo posvećena je proizvodnji svih vrsta vodootpornih mikro sklopki, zapečaćenih mikro prekidača, automatskog mikro sklopka, mikro sklopka, osnovnog mikro sklopka i prekidača za otkrivanje.


Kao profesionalna tvornica mikro-sklopki u Kini, uspostavili smo dugoročne suradničke odnose sa svjetski poznatim kupcima automobilskih i kućanskih aparata. Dobrodošli na našu web stranicu kako biste saznali više o mikro prekidaču:http://www.greetech.comilihttp://www.greetech-switch.com


Par:Primjena Mikro prekidača u aparatu za kavu Sljedeći:Kako spojiti mikrovodnu slavinu i vodenu pumpu