Key Switch GT02 Series Features

- Aug 21, 2020-

Prekidač za tipku uglavnom se odnosi na prekidač za tipku osjetljivu na dodir svjetlosti, koji se naziva i prekidač osjetljiv na dodir na svjetlo. Prekidač ključa je vrsta elektronskog prekidača, koji pripada kategoriji elektronskih komponenti. Prvi put se pojavila u Japanu [pod nazivom: osjetljivi prekidač]. Kada se koristi za podučavanje uvjeta operativne sile, pritisnite smjer rada prekidača i funkcija prekidača je zatvorena i zatvorena. Prekidač se iskljucuje kada se primjenjuje pritisak, a njegova unutrašnja struktura se oslanja na promjenu sile metalnog gelera kako bi se realizirao on-off.

 

1. Tip konfiguracije tabele, 0,60 inča (15,2 mm) od PCB kraja (bez ključa)

2. Taktilan odabir: glatki tip, taktilan tip, kliknite tip konverzije

3. PCB pin ili tip okvira

4. Do 80 miliona operativnih života

5. Postoje LED, dioda ili opcije tipa batina

6. Maksimalno 12V AC/DC

7. Ocijenjena struja: 10mA

8. Otpornost na izolaciju<>

 

Gt02 seriju ključ prekidači se uglavnom koriste u računalnim brojačima valuta tastature, industrijskoj opremi i opremi mašinskog interfejsa.


key switch

 

Kao veliki dobavljač usluga proizvodnje proizvoda elektronskih komponenti u Kini, Huizhou Greetech Electronics preuzeo je vodstvo u industriji da prođe nacionalnu visokotehnološko-tehnološku sertifikaciju preduzeća. Profesionalni poslovni opseg uključuje: precizni mikro prekidač, automobilski prekidač, vodootporni prekidač i razne precizne metalne i plastične proizvode. Dizajn, proizvodnja, prodaja i servis raznih serija proizvoda su integrisani kako bi se dovršila opskrba na srednjem i visokom tržištu.

 

Dobrodošli da posjetite našu web stranicu kako bi saznali više o detaljima mikro prekidača:http://www.greetech.com/Ilihttp://www.greetech.com/i poslati email na:mark-song@greetech.com 

 


Par:Kako pravilno odabrati rotacijski prekidač Sljedeći:Mikro prekidač za veš mašinu