Pojedinosti o mikro prekidaču za upotrebu

- Jul 24, 2020-

Obavezno obratite pažnju na relevantne detalje tijekom upotrebe mikro-sklopke, tako da je sigurna za upotrebu.

1. Za vrijeme rada mikro sklopke, nemojte postavljati operativno tijelo na granični položaj prekidača&# 39, kako biste izbjegli utjecaj otvaranja i zatvaranja i prekomjernog putovanja uzrokovan udarima i skratite vijek trajanja prekidača. A akcijsko tijelo mikro-sklopke u slobodnom stanju ne smije izravno primijeniti silu na gumb. Primjena sile u vertikalnom smjeru na tipku prekidača tijekom uporabe uzrokovat će oštećenje prekidača.

2. Za primjenu mikro sklopke u teškim i vlažnim okruženjima mora se odabrati zapečaćena mikro sklopka temperaturnog područja, a vodootporna razina mikro sklopke također mora doseći IP6, inače će vlaga u vlažnom zraku lako uzrokujte Komponente prekidača su vlažne, što će utjecati na rad prekidača.

3. Drugo, o promjeni unutarnje geometrije komponente, metode stezanja, veličine kontakta itd. Mikro-sklopke, tako da će se također promijeniti raspodjela tlaka i način kontakta na kontaktnoj površini. Općenito, uporaba mikro-sklopki također će dovesti do performansi protiv oštećenja mikro pokreta. Zbog toga se, u posebnim okolnostima, ne zahtijeva, nemojte narušavati unutrašnju strukturu komponente sklopke.

4.Kada birate mikro prekidač, molimo razmotrite da li veličina, zahtjevi za opterećenje, radno okruženje i pouzdanost sklopke ispunjavaju zahtjeve opreme, u protivnom se mikro prekidač koristi nasumično i je li potrebna nazivna snaga niskog napona Primjena ? Pitanja kao što je da li prekidač treba biti zapečaćen itd. Su sve situacije koje lako uzrokuju neispravnost prekidača.


Micro Switch Details for Use

Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd je profesionalna mikro sklopka&pojačala; proizvođač, fabrika i dobavljač snap prekidača, posvećuje se proizvodnji visokokvalitetnih mikro sklopki s dugim mehaničkim vijekom. Sa 30-godišnjim iskustvom OEM, u mogućnosti smo proizvesti visokokvalitetne sklopke, vjerujemo da je naša tvornica sposobna zadovoljiti sve potrebe za mikro prekidačima s pouzdanom kvalitetom i dugim mehaničkim vijekom. Za dodatne opcije i detalje o mikro-prekidaču, dobrodošli posjetite našu web stranicu:www.greetech-switch.com.


Par:Kako spojiti mikrovodnu slavinu i vodenu pumpu Sljedeći:Analiza bojnog grijalica mikro prekidač (1)