Micro Switch Future Trend

- Apr 11, 2019-

Sa stalnim razvojem kineske ekonomije i stalnim poboljšanjem životnog standarda ljudi, koncepti potrošnje ljudi i nivoi potrošnje takođe su pretrpeli velike promene i poboljšanja. U okviru ove prilike, industrija mikroprekidača se takođe brzo razvijala.


micro switch trend


Godine 2018., veličina tržišta u kineskoj industriji mikro prekidača porasla je u odnosu na veličinu tržišta u 2017. godini. Iz perspektive razvoja veličine tržišta u ove dvije godine, industrija mikroprekidača je usred U središtu razvoja, očekuje se da će održati rast u 2019. godini.


Iz perspektive regionalne distribucije industrije mikroprekidača, regionalni model preduzeća u industriji mikro-prekidača je očigledan, uključujući istočnu Kinu, južnu Kinu, centralnu Kinu, sjevernu Kinu, zapadnu Kinu i sjeveroistočnu Kinu.


Mikro prekidači su u širokoj upotrebi u elektronskoj opremi, instrumentaciji, rudarstvu, elektroenergetskim sistemima, kućnim aparatima, električnoj opremi, kao i vazduhoplovstvu, avijaciji, brodovima, raketama, itd. U automatskom prebacivanju i zaštiti. Vojna polja, kao što su tenkovi, naširoko se koriste u navedenim poljima, a prekidači su mali, ali igraju nezamjenjivu ulogu.


micro switch factory-


Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd je jedan od vodećih proizvođača i su ppliers mikro prekidača u Kini, fokusirajući se na dizajn i proizvodnju različitih mehaničkih prekidača. Dobro došli da nas kontaktirate za više detalja.


Par:Micro Switch Viši nivoi performansi Sljedeći:Micro Switch Smart Home aplikacija