Micro Switch Viši nivoi performansi

- Jan 07, 2019-

Prema stručnjacima iz industrije, očekuje se da će globalno tržište električnih alata rasti po godišnjoj stopi rasta (CAGR) od oko 5% u narednih nekoliko godina, uglavnom zbog povećanja kućanskih aparata i drugih DIY projekata.

Kao moderni električni alati, od radio bušilica do električnih eksera, koji koriste razne prekidače za pravilan rad. Imajući u vidu važnost odgovarajućih alata za punjenje, mnogi punjači litijum-jonskih baterija koriste prekidač stanja punjenja (SOC) da bi odredili da li je baterija potpuno napunjena. Huizhou Greetech mikro prekidač se obično koristi za dovršavanje ovih funkcija. Ovi prekidači moraju biti dovoljno jaki da izdrže grubo rukovanje izvođača i vlasnika kuća i da izdrže različite uslove okoline.


subminiature micro switch


Pored punjača akumulatora, možemo naći i mnoge prekidače na alatu za upravljanje prekidačem i podešavanje brzine. Za alate kao što su klipne pile, kružne pile i ručne brusilice, obično možemo koristiti mikro prekidač za aktiviranje uređaja. Na osnovu zahteva za napajanjem, Greetech Electric nudi širok spektar vodootpornih mikro prekidača i mikro prekidača za male strujne aplikacije, kao i više serija prekidača za aplikacije sa višim trenutnim zahtevima.


Pored tradicionalnih električnih alata, Huizhou Greetech nudi i niz mikroprekidača i prekidača tlaka zraka za zračne kompresore i visokotlačne čistače itd. Osim standardnih kataloških proizvoda, također možemo razviti prilagođena rješenja za prebacivanje za rješavanje najtežih izazovi klijenata.

 

limit switch -


Potrošači stalno zahtijevaju više nivoe performansi, efikasnosti i životnog vijeka za električne alate, tako da je važno odabrati komponente koje zadovoljavaju sve zahtjeve DIY projekta ili komercijalne zahtjeve na radnom mjestu i pružiti krajnjim korisnicima proizvod visoke kvalitete. Bilo da se radi o standardnom proizvodu ili modulu specifičnom za kupca, Huizhou Greetech prekidači su dizajnirani na osnovu ovih zahtjeva. Za više detalja kontaktirajte nas.


Par:Mikro prekidač sa mikrotalasnom pećnicom Sljedeći:Micro Switch Future Trend