Vještine zavarivanje mikro prekidača

- Dec 24, 2020-

Kako zavariti mikro prekidač? Greetech Electronics će ti sljedeće objasniti neke vještine zavarivanje.

 

1. Valno lemljenje igle ima prednosti niske cijene, vremena i truda. Mane: Kako trenutne komponente postaju sve manje, a PCB postaje sve gušći, povećana je mogućnost premoštanja i kratkog spoja između lemnih zglobova.

 

2. Ručno zavarivanje mikro prekidača ima prednost da se precizno dohvati zavarivanje svake komponente, ali je mana u tome što je previše dugovječna i radne snage intenzivna.

 

3.SMD reflow lemenje. Prednost ovog procesa je u tome što je temperatura laka za kontrolu, oksidacija se može izbjeći tokom procesa lemljenja, a proizvodni trošak je lakše kontrolirati. Mana malog mikro prekidača je u tome što će se sag lemljenja pojaviti i tokom procesa lemljenja.

 

Ova situacija se javlja i kod pregrijevanja i kod glavnog grijanja. Kada je temperatura pregruvanja u rasponu od desetina do 100, to je jedna od komponenti u lemu. Rastvaraи жe smanjiti viskoznost i teжi van. Ako tok teži da bude jak, istovremeno će iscijediti čestice lemljenja iz čestica koje sadrže zlato izvan područja za zavarivanje, a ako se ne mogu vratiti u prostor za zavarivanje tokom topljenja, formirat će i zadržavanje lemnih kugli.Micro Switch Welding Skills

 

Zbog svoje male veličine, više zupčanika, i dobrog osjećaja za uniformnost u sili bira, široko je korišten u mnogim poljima kao što su kućanski aparati. Uz kontinuirano poboljšanje životnog standarda ljudi, ovi kućanski aparati se sve brže i brže nadograđuju, a broj njihovih potreba će postati sve veći i veći. To je i pravac najvećeg potencijala za nas da budemo optimistični po pitanju njegovih razvojnih izgleda.

 

Zbog sve veće potražnje za malim mikro prekidačima Greetech Electronics je sve strožiji na proizvodnu količinu i kvalitetu. Obraća pažnju na količinu i garantuje dobar kvalitet. Također pruža dobre cijene i uslugu poslije prodaje. .

 

Imamo više od 30 godina OEM i ODM iskustva. Specijalizovani smo za dizajn i proizvodnju raznih električnih prekidača, uključujući mikro prekidače, rocker prekidače, prekidače za pritisak, limit prekidače i mehaničke prekidače na tastaturi. Dobrodošli da nas kontaktirate za detaljnije informacije o električnim prekidačima. Dobrodošli da posetite našu web stranicu za više detalja mikro prekidača:http://www.greetech.com/Ilihttps://www.greetech-switch.com/i pošalji email na: mark-song@greetech .com


Par:Klasifikacija i razvoj novih proizvoda mikro prekidača Sljedeći:Mikro prekidač se može primijeniti na električni aktuator