Novi Basic Micro prekidač

- Apr 17, 2019-

Osnovni prekidač ili osnovni mikro prekidač je osnovna elektronska komponenta; To su vrste komponenti za elektronske proizvode, bez obzira na elektronske uređaje ili kućne aparate itd.


Štaviše, novi elektronski uređaji ili oprema će takođe podstaći razvoj mikro prekidača za novi dizajn ili patente.

 

micro switch


Osnovni mikro prekidač, zovemo ga “osnovnim” kao što je njegova široka primena u elektronici. Mnoštvo novih osnovnih elemenata za prebacivanje dolazi do razvoja elektronske tehnologije. Trenutno, mnogi osnovni mikro prekidači prilagođeni su specifičnim zahtjevima elektronskih proizvoda. Da bi odabrali odgovarajući mikro prekidač za elektronske proizvode, fabrike moraju ozbiljno razmotriti.

 

Huizhou Greetech Electronics razvija novi osnovni mikro prekidač u novijoj verziji, ovaj prekidač je opremljen ručicom i tri terminala. Uska konfiguracija, mali kontaktni procep, snap action, visoka osetljivost i mali radni hod, kao i globalno odobrenje za bezbednost.

basic micro switch

Kao profesionalni dobavljač osnovnih sklopki sa oko 30 godina iskustva OEM. Kvalitet smatramo prvim prioritetom jer će odlučiti da li kompanija može ići dalje ili jednostavno prestati da se kreće naprijed. toliko napora je doprinijelo kontroli kvalitete prekidača. Krećemo se naprijed i na putu da preuzmemo vodeću ulogu u ovoj industriji. Takođe, dobrodošli da se prijavite na našoj web stranici: http://www.greetech-switch.com/ i pošaljite nam e-poruku na: mark-song@greetech.com


Par:Micro Switch Greetech U Moskvi Sljedeći:Primjena Micro Switcha