Analiza performansi mikro prekidača

- Oct 15, 2020-

Domaćim proizvodima sa mikro prekidačima još uvijek dominiraju početni i srednji proizvodi, ali neke kompanije lansiraju više modela s većim električnim i mehaničkim performansama kako bi se plasirale na vrhunsko tržište.

Mikro prekidači se mogu podijeliti na osnovne, male i ultra male prema veličini. Prema nazivnoj struji dijeli se na obični, istosmjerni, mali ili veliki. Prema broju polova i zatvorenom položaju može se podijeliti na SPST, SPDT, SPCO / SPTT, DPST, DPDT i DPCO.

Mikroprekidač ima mehanički životni vijek od 30.000 do 10 miliona puta. Tipični životni vijek je 100.000, 200.000, 500.000, 1 milion, 3 miliona, 5 miliona i 8 miliona ciklusa. Trenutna nazivna struja glavnih proizvoda je 3-10A, a napon 30-200V.

miniature micro switch


Naš trenutni istraživački i razvojni rad uglavnom se odnosi na poboljšanje trajnosti i raspona radnih temperatura proizvoda, te na produženje vijeka trajanja prekidača. Što se tiče mehaničkog vijeka proizvoda, on je obično veći od 1 milion puta. Maksimalna radna sila Huizhou GreetechElectronics Co., Ltd. G3 serije je 130 gf. Proizvodi se koriste u širokom spektru upotrebe, zbog čega industrija mikroprekidača China&# 39 održava snažnu vitalnost. Mikro prekidači serije G3 često se koriste u automobilima i kućnim aparatima.

Kao dobavljač usluga proizvodnje proizvoda elektroničkih komponenata u Kini, Huizhou GreetechElectronics preuzeo je vodeću ulogu u industriji i prošao nacionalnu certifikaciju za visokotehnološka preduzeća. Profesionalni opseg poslovanja uključuje: precizni mikro prekidač, automobilski prekidač, vodootporni prekidač i razne precizne proizvode od metala i plastike.


Dizajn, proizvodnja, prodaja i servis različitih serija proizvoda integrirani su kako bi se upotpunila ponuda na srednjim i visokim tržištima. Dobrodošli u posjet našoj web stranici za više detalja o mikro prekidaču:https://www.greetech.com/ilihttps://www.greetech-switch.comi pošaljite e-mail na:mark-song@greetech.com


Par:Primjena mikro prekidača u automobilu Sljedeći:Primjena mikro prekidača u HVAC-u