Funkcija Kontaktna mast Mikro prekidača

- Dec 22, 2020-

U različitim kontaktima elektronskih proizvoda i električnih proizvoda, maziva mogu igrati ulogu u zaštiti, smanjenju hlaćenja, suzbijanju luka, i produženju životnog života. elektricna maziva su posebno dizajnirana za elektronske kontakte , elektricne prekidace , i motore . Specijalna maziva dizajnirana za elektronske i električne proizvode kao što su komutatori i četke, ploče za električnu vezu i elektronske komponente za priključivanje.

 

Prednosti performansi automobilske prekidače kontaktna mast:

1. Poboljšati električnu provodljivost električnih prekidača, zaštititi kontakte i produžiti životni vek;

2. ima dobru zaštitu za gasenje luka;

3. Odlična otpornost na nošenje, abraziju, oksidaciju, sagorijevanje i koroziju;

4. Odlična sposobnost prekidača za maženje čini ga glatkim i niskim osjećajem za rad buke.

 

Kontaktna mast prekidača može učinkovito poboljšati stanje podmazivanja svake trenja površine prekidača, smanjiti generaciju lukova, učinkovito zaštititi prekidač automobila, produžiti rok upotrebe prekidača, održavati performanse prekidača i povećati osjećaj rada prekidača. Može igrati važnu ulogu.


The Function of the Contact Grease of the Micro Switch


 

Postoje mnoge vrste elektronskih aparata, kako tradicionalnih tako i starih proizvoda, a stalno se pojavljuju novi proizvodi. Široko se koristi u raznim poljima kao što su hardverska hemijska industrija, proizvodnja mašina, transport, kućanski aparati i svakodnevni život. Razvoj industrije elektronike i električnih aparata kontinuirano je donosio nove tehnološke reforme, koje su doprinijele poboljšanju kvaliteta života ljudi.

 

Kao veliki dobavljač usluga proizvodnje proizvoda elektronskih komponenti u Kini, Huizhou Greetech Electronics preuzeo je vodstvo u industriji da prođe nacionalnu visokotehnološko-tehnološku sertifikaciju preduzeća.


Profesionalni poslovni opseg uključuje: precizni mikro prekidač, automobilski prekidač, vodootporni prekidač i razne precizne metalne i plastične proizvode. Dizajn, proizvodnja, prodaja i servis raznih serija proizvoda su integrisani kako bi se dovršila opskrba na srednjem i visokom tržištu. Dobrodošli da posjetite našu web stranicu kako bi saznali više o detaljima mikro prekidača:http://www.greetech.com/ili https://www.greetech-switch.com/ i pošaljite email na:mark-song@greetech.com


Par:Analiza principa graničnog prekidača Sljedeći:One Of The Important Points For Micro Switch To Extend The Life Of Grease